sunnuntai 8. joulukuuta 2013

YO-juhlat !

Vihdoin koitti se päivä, kun MÄ sain laittaa valkolakin päähän. Se kauan odotettu päivä - torstai. Herätys oli aamulla aikasin, kun koululla piti olla klo 11. Laitoin aamulla hiukset ja meikin ja sit aloin vähän jännittämään. Lähdettiin koululle äidin kanssa, ja matkalla haettiin Samuli mukaan. Meitä oli nyt neljä ylioppilasta tänä syksynä, niin ei tarvinnut onneks olla yksin siellä huomion keskipisteenä. Saatiin todistukset, lakit ja ruusut ja juhlien lopuks oli kakkukahvit. Sit me vaan lähdettiin kotiin valmistelemaan perjantain juhlia. Piti käydä kaupassa ja hakemassa vanhasta kodista vielä tavaroita ja vaikka mitä. Torstaina kun paistoi aurinko, niin me otetiin Elinan kanssa niitä kuvia - onneks! Koska perjantaina aurinko ei vilahtanutkaan taivaalla. Saatiin sitten vähän valosampia kuvia silloin. 

Perjantai-aamu oli katastrofi! Tuntui, että kaikki oli vielä ihan kesken ja juhlat alkais ihan kohta! Onneks kuitenkin kerettiin tehä kaikki ajoissa, kun oli vähän ylimäärästä apua. Ensimmäiset vieraat tuli kahdelta (jollei mummua ja taataa lasketa jotka tuli jo yhdeltä!!) ja viimeiset vieraat lähti kaheksalta. Juotiin alkumaljoja ja syötiin kakkua ja juteltiin. Tuntu vähän tyhmältä, kun olisin halunnut olla kaikkien vieraiden kanssa yhtä paljon, mutta tuntu että olin vain joidenkin kanssa :( 

Lahjoja tuli, rahaa tuli, ruusuja tuli ja vieraita oli! Kiitos kaikille vielä juhlista ja lahjoista! Loppuun vielä kuvia tuolta päivältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti