sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Kesäkuulumiset

Kesäloma vetelee nyt viimeisiään. Mihin ihmeeseen muka hurahti kolme viikkoa?! Tuntuu, etten oikein ehtinyt tehdä juuri mitään, mutta samalla tuntuu myös siltä, etten ollut omassa kodissa juuri ollenkaan. Olen nähnyt ison kasan sukulaisia, käynyt sekä äidin että isän luona, nähnyt kavereita, viettänyt ”leffa”iltoja ym. Kuulostaa siis siltä että jotain on tullut tehtyä.



Loma starttasi parhaankaverini häillä, enkä voisi olla onnellisempi heidän puolestaan. Päivä oli ainakin vieraan silmin täysin onnistunut. Aurinko paistoi ja kaikilla tuntui olevan juhlissa mukavaa. Oma lauluesityksenikin osui nappiin ja huomasin, että juhlavierailla muutamalla taisi mennä roska silmään. Ensimmäinen kokonainen lomaviikkoni oli ehkä lomaviikoistani kaikkein rauhallisin. Tein vain yhden pidemmän reissun serkkuni luo Kausalaan, mutta muuten viikko tuli vietettyä kotona, lähinnä treenien merkeissä.

Seuraavalla lomaviikolla oli kauan odotetut Tammerfestit, ja kyllä ne oli jälleen kerran odotuksen arvoiset. Ääneni jäi puoliksi festareille, mutta onneksi ei kokonaan. Kävin myös ihanassa hieronnassa, jossa varmaan ensimmäistä kertaa ikinä multa hierottiin takareidet. Ja voiluoja sitä kivun määrää. Festareilla kävely oli tuskaista, mutta hieronta teki tehtävänsä, eikä takareiteni ole olleet enää niin jumissa.



Viimeinen lomaviikko meni kuin hujauksessa. Vastahan oli maanantai ja olin vielä äitini luona. Mutta nyt on jo sunnuntai. Mihin se kaikki aika meni?? Eilen vietettiin Hymyilevän aamun kesätreenien päättäreitä, ja voi huh mikä tunneryöppy tuli kun pääsin tapahtumasta kotiin. Olo oli samaan aikaan kiitollinen, onnellinen mutta myös tosi haikea ja sanaton. Mulla on ollut aivan supermahti kesä Emilin ja Kiiran treeneissä. Oon saanut tutustua uusiin ihmisiin ja saanut mimmeiltä mielettömästi energiaa ja hyvää mieltä omaan elämään. En tiedä mitä mä teen  nyt kun ne ovat ohitse?!

Kesä meni hurjan nopeasti ja nyt odotellaankin sitten seuraavaa lomapätkää, joka on ties koska!
Oikein ihanaa kesän jatkoa kaikille (kyllähän nää helteet silti vielä jatkuu) ja tsemppiä tulevaan syksyyn!

- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti