maanantai 9. heinäkuuta 2012

Ripari tunnelmia !

MOIKKA TAAS KAIKILLE! :)

Viikko ilman mitään kirjotuksia. Viikko ilman lenkkeilyä. Viikko ilman tietokonetta. Viikko ilman omaa sänkyä. Viikko huonosti nukuttuja öitä. Viikko HYVÄÄ ruokaa! Se tarkoittaa vain sitä, että olin riparilla isosena viikon. Oli ihan huisia. Mahtava porukka, jonka yhteishenki oli uskomaton! Jo toisena päivänä tuntu siltä kuin siellä olisi ollut vaikka kuinka kauan. 

Mieleenpainuva viikko takana. Ehkä taas yks parhaimmista viikoista mitä voi olla. Paljon uusia mahtavia ihmisiä, hyvää ruokaa, PALJON aurinkoa, rusketusrajat, talviturkin pois heittäminen ja vaikka kuinka paljo muuta. Ehkä sanat ei riitä edes kuvaileen tuota viikkoa mikä mulla on nyt takanapäin. Pikkuset oli huikeita, isosporukka oli mahtava, vetäjät oli mahtavia, ja Jumala on kaikkein mahtavin. Toisaalta on tosi haikeeta olla taas kotona, mutta OMA SÄNKY <3 Nukuin viime yönä 17tuntia, kun oli viikon aikana kertynyt hieman univelkoja. Huomenna alkaa taas niinsanottu arki, työt. Viiden päivän työputki.. Toivottavasti saan ens yönäkin nukuttua hyvin että jaksan töissä. 

En osaa ehkä kertoa sanoin, miten hauskaa mulla on ollut, mutta jospa kuvat tekevät sen puolestaan. Odotan innolla että näen vielä kaikki pikkuiset sunnuntaina konfirmaatiossa, ja sen jälkeen toivon näkevän heitä seurakunnan toiminnassa. :)


















Kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, joten voitte kuvista päätellä että meillä oli todella kivaa. Aurinko paistoi ja oli lämmin ! 

Minä kohotan katseeni vuoria kohti. 
Mistä saisin avun? 
Minä saan avun Herralta, häneltä, 
joka on luonut taivaan ja maan. 
Herra ei anna sinun jalkasi horjua, 
väsymättä hän varjelee. 
Ei hän väsy, ei hän nuku, 
hän on Israelin turva. 
Hän on suojaava varjo, hän on vartijasi, 
hän ei väisty viereltäsi.
 Päivällä ei aurinko vahingoita sinua, eikä kuunvalo yöllä. 
Herra varjelee sinut kaikelta pahalta, 
hän suojelee koko elämäsi. 
Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, 
sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina.
(Ps. 121)


- Emilia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti