sunnuntai 7. syyskuuta 2014

I will be right here waiting for you !

Moikka! 

Mä en tiiä miten mä alottaisin tän postauksen. Mä oon ihan sanaton. Oon joutunut hyvästeleen tän viikonlopun aikana kaks mun parasta kaveria. Toinen mun kavereista, Minttu, lähti puoleksi vuodeksi Italiaan au pairiksi ja sen seikkailuja voit lukea TÄÄLTÄ. Toinen taas lähtee huomenna aamulla Afrikkaan kolmeks kuukaudeksi ja sen matkasta voit lukea TÄÄLTÄ



Voitte vaan kuvitella, että mun viikonloppu kulu aika haikeissa tunnelmissa. Perjantaina suoraan koulusta menin Pirkkalan lentokentälle saattamaan Minttua ja sieltä suoraan menin valmistelemaan Paulan läksiäiskorttia ja illalla oli aika hyvästellä myös Paula - kyyneleiltä ei todellakaan vältytty. Vaikka kolme kuukauttakin kuulostaa lyhyeltä ajalta, niin se on silti mulle tosi pitkä aika kun ennen ollaan nähty vähintään melkein kerran viikossa. Afrikkaan yhteyden pitäminenkin voi olla hieman vaikeempaa kun Italiaan, mutta kyllä me keinot keksitään! ''Mä voin aina lähettää sulle sieltä tekstiviestin.''





Vaikka me ei olla edes tunnettu hirveen kauaa, ehkä hyvin joku pari kolme vuotta, niin nää tytöt on silti mulle tositosi tärkeitä. Niitten kanssa voi olla oma ittensä ja niille voi puhua mistä vaan. Vaikka meidänkin ystävyydessä on ollu sekä ylä- että alamäkiä, niin me ollaan selvitty kaikesta ja kaikki on vaan tuonu meitä lähemmäs toisiamme. Ollaan opittu tunteen toisiamme paremmin, tiedetään mikä toista ärsyttää ja mistä toinen tykkää. Mä en vois enää todellakaan kuvitella elämääni ilman näitä tyttöjä.

Koska mun pää lyö ihan tyhjää, enkä enää keksi mitään sanomista näistä tytöistä, niin haluun vaan toivottaa niille oikein hyvää matkaa! Nauttikaa kaikesta, mä pärjään täällä ja odotan teitä kun tuutte kotiin. Silloin nähdään ja tehdään kolmistaan jotain tosi kivaa. 



Näkemiin, näkemiin sulle tänään sanon niin
näkemiin, kiitos niin kun me ystävystyttiin.
Näkemiin, luvattiin, hetkeksi vain erottiin.









2 kommenttia:

  1. Olipa ihana postaus :) Täytyy kyllä käydä lueskelemassa ystäviesi kuulumisia heidän blogistaan. Varmasti tosi jännittävää lähteä niin kauas ja vielä vähän pidemmäksi aikaa :)

    VastaaPoista