sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Viikko aikaa!

Moikkamoi!

Nyt on enää siis 6 yötä aikaa että mä starttaan puolimaratonille. Viimesestä postauksesta on taas ihan liikaa aikaa, eikä niitä lenkkejäkään kauheen montaa sille ajalle oo kertynyt. Mä oon tositosi ylpee itestäni jos alitan sen 3h ajan puolikkaalla, koska tällä treenimäärällä ei voi hirveesti tavotella mitään.

Nyt ei enää ne treenitkään mitään auta. Kaikki tarvittava on nyt tehty, ja voi alkaa valmistautua palauttavilla lyhkäsillä lenkeillä kohti lauantaita. Mä ajattelin viimesen lenkin vetää keskiviikkona ja sit vaan venytellä ja huilata sekä torstain että perjantain jotta pääsisin mahdollisimman levänneenä puolikkaalle. Nyt näin jälkeenpäin kun miettii, niin olis ollu vaan parempi olla kertomatta tästä ideasta kenellekkään ja keskittyä itekseen täysillä. Silloin ei olis ollu näin kovat paineet suoriutua.

Mua jännittää tosi paljon tuleva lauantai. Mitä jos unohdan jonkun asian kotiin, mitä jos matkalla tapahtuu jotain, entä jos eksyn (vaikka mulle on kyllä väitetty että siellä ei voi eksyä). Mä oon yrittänyt hirveesti googletella että mitä sinne tarttis ottaa mukaan.

Mä yritän tulla vielä kerran kirjottamaan fiiliksiä, vaikka matkalla Helsinkiin , niin saatte lukea mun fiiliksiä ihan ennen kisaa.

- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti