sunnuntai 21. elokuuta 2016

Päivä kummipojan kanssa

Halusin viettää tänä kesänä päivän mun kummipojan kanssa kahdestaan. Alunperin ajattelin, että olisin vienyt meidät linnanmäelle, mutta lopulta päädyttiin särkänniemeen muiden menojen kannalta järkevämmäksi. Vietettiin siis eilen melkein koko päivä särkänniemessä. Sain kaverini kautta rannekkeet melkeimpä ilmaiseksi joten rahaa jäi enemmän huvitteluun ja ruokailuun. Vaikka S ei ihan hurjimpiin laitteisiin uskaltanutkaan tulla, niin ei se mun päivää silti pilannut. Pääasia että S oli onnellinen ja tykkäsi päivästä mun kanssa. Aurinko paistoi melkein koko päivän, välillä oli hieman pilvisempää mutta sadekuuroilta vältyttiin ihan kokonaan! 
S:n suosikkilaitteeksi nousi TakeOff, jossa hän olikin ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen kerta jännitti, mutta uudestaan oli mentävä - ja monta kertaa. Välillä oli pakko pitää silmiä kiinni, ettei mulle olisi tullut huonoa oloa ja S kysyikin yhden kerran että miksi sä pidät silmiä kiinni. Muita suosikkilaitteita olivat tukkijoki ja koskiseikkailu. Onneksi oltiin särkänniemessä heti kahdeltatoista, joten alku päivästä jonoja ei ollut melkein ollenkaan ja näin päästiin käymään useammassa laitteessa. 
Ei olla ennen vietetty kokonaista päivää kahdestaan ja kyllä huomasin, miten S nautti siitä, että kaikki huomio on hänessä itsessään. Mitä nyt kuulin sataan kertaan kaikki laitteet mihin hän haluaa mennä ja mihin ei, mutta en antanut sen häiritä. Myös mulla oli kiva päivä ja haluankin että vietettäisiin jatkossa enemmän aikaa ihan vain kahdestaan (vink vain S:n äidille!) Harmi vain, että välimatkaa Espooseen on jonkin verran, eikä sen takia päästä näkemään niin usein ja yleensä kun he tulevat meille kylään, pikkuveljeni on paljon mielenkiintoisempaa seuraa! 

Luvassa seuraaville kerroille voisi ainakin olla Heureka, ehkä jokin kiipeilypaikka, leffassa käyminen ja pääkaupunkiseudulla varmasti vaihtoehtoja löytyy enemmän kuin täältä suunnalta. 

Onko teillä ehdottaa jotain, mitä voisi tehdä 8-vuotiaan pojan kanssa? :)3 kommenttia:

 1. Irti maasta tullintorilla ja sen jälkeen syömään 😉 onks sum kummipoikas jo noin iso 😳 tunnen itteni niin vanhaks ku tuntuu et ihan vähä aika sitten tää oli ihan pikkunen 😉 t. Ida T ent V 😉

  VastaaPoista
 2. Voisitko kirjoittaa jotakin syvällistä tekstiä joku päivä? Olis kiva lukea sun mietteitä jostain, aiheesta ku aiheesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro toki jos mielessäsi oli jokin aihe mistä haluaisit minun kirjoittavan..? :) blogini on ollut hieman tauolla mutta aikeissani on kyllä ollut palata jälleen.

   Poista