maanantai 3. maaliskuuta 2014

Hiusten päivittämistä

Moikka!

3kk viimeisestä hiusten värjäämisestä. Värjäsin silloin tummaks, kun mulla oli ne ylioppilasjuhlat, ja sen jälkeen en oo värjännyt. Tänään kuitenkin Laura tuli mun luo ja me värjättiin yhessä meidän hiukset. Ei mulla oo oikein  mitään muuta kerrottavaa mutta kuvat puhukoon puolestaan!


Tässä ekassa kuvassa mun hiukset 3kk sitten värjäyksen jälkeen ja tossa toisessa kuvassa mun hiukset nyt ennen värjäämistä. Ihan sairaasti valeentunut itestään!! Ihan tyhmää.


Ekassa kuvassa mun hiukset ensimmäisen värjäyksen jälkeen ja toisessa lopullinen tulos. Värjättiin siis ensin tummalla ja sitten lopuks vasta värjättiin noi latvat. Nyt vetää ihan takkuun, ah vaalentaminen.. <3 Ehkä en tee sitä nyt taas hetkeen...


2 kommenttia:

  1. Hui! Kun mulla oli violetit ja siniset latvat ne näytti välillä typerältä kun hiukset oli suorana auki, meinaatko kihartaa sun hiuksia vai onko sulla jotain kampausvinkkejä? :-D Houhuttelis ajatus tosta violetista latvustosta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noi näyttää tossa kuvassa tosi tyhmältä kun ne on vaan tollain auki, mutta normaalisti ne näyttää kyllä ihan kivoilta! Ja kiharassa tukassa se näyttää joo kyllä paljon paremmalta. Kihartaisin jos jaksaisin mutta siinä on niin kamalasti hommaa, että teen sitä tosi harvoin! Onneks omat hiukset on luonnonkiharat niin menee sit välillä kiharaan itestäänkin :)

      Poista