sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Lisää ristiäisiä!

Moikka! 

Blogi on ollut tauolla työ- ja koulujuttujen takia. Huomenna palaan kuitenkin takaisin koulunpenkille. 

Tänään juhlittiin jälleen uutta serkkua. Pöydässä oli taas jos jonkimoista herkkua. Onneksi mun ei tarvi syödä muiden kanssa samasta pöydästä, koska mä en osaisi päättää mitä ottaisin ja mua jäisi harmittamaan, kun en kuitenkaan jaksaisi syödä kaikkea.
Vauvan nimeksi tuli lopulta Veera Aino Kristiina. Me ei ihan ehditty ottamaan Veeran kanssa kuvaa niin että hällä ois ollu kastemekko päällä kun koko ajan syli vaan vaihtu, mutta pääasia että kuva saatiin napattua. Mun vauvakuume vaan kasvaa kun koko ajan tulee lisää vauvoja. Toivottavasti nyt ei hetkeen tulisi, haha!

Mä taas lauloin ja soitin kitaraa kun mun eno pyysi. Tällä kertaa mä halusin laulaa eri laulun kun viime ristiäisissä ja niimpä mä valittin Lintu-laulun, jota mä oon soittanut joskus viululla mun serkun ristiäisissä ja pari kertaa mä oon sen myös laulanut. Tuttu ja turvallinen on aina hyvä valinta.Videon laatu meni vähän huonoksi, mutta en jaksa alkaa sitä nyt säätämään kun pitää rientää koulujuttujen pariin! 

- Emilia 


1 kommentti:

  1. valtavan kaunis laulun ääni :o !! sulla on aivan mahtava blogi ja sitä on kiva lukea <3 voisitko tehdä jonkun videon esim. huoneen esittey tai myday? :)

    VastaaPoista