lauantai 9. kesäkuuta 2012

What about me ?

Alku on aina hankalaa, mutta harjoitus tekee mestarin ! :) 

Ajattelin näin blogini alkuun kertoa hieman itsestäni. Oon Emilia Lastumäki ja oon 17-vuotias, mutta kolmen kuukauden päästä täysi-ikäisyys odottaa! Käyn täällä meidän paikkakunnalla, Hämeenkyrössä F.E. Sillanpään lukiota ja syksyllä olisi siis alkamassa abivuosi! Vähän jännittää, sillä edessä olisi mikäpä muukaan kuin YLIOPPILASKIRJOITUKSET. Valitsin sen takia lukion, koska olen pienestä asti halunnut opettajaksi. 

Mä harrastan cheerleadingia Tampereella ja se on ihan huippua! Oon saanut sitä kautta paljon uusia kavereita.

Tässä meidän joukkue May Madness-kisoissa 2012.

Oon myös seurakunnan toiminnassa mukana ja toimin isosena eri leireillä, mm lastenleirit ja riparit. Nytkin oon taas viikon päästä menossa 5-6lk leirille isostelemaan muutamaksi päiväksi. Sekin on kivaa puuhaa, ja meidän seurakuntatyypit on ihan parhaita. :) 

Meitä nuoria osa Maata Näkyvissä-festareilla 2011. 

Jos vielä jotain minusta. Oon omasta mielestäni tosi musikaalinen ja harrastinkin viulunsoittoa 9 vuotta, kunnes sain musiikkiopiston suoritettua ja lopetin sen. Rakastan laulamista ja toisia ihmisiä!  Olen myös puhelias ja iloinen ja jos kanssani viettää aikaa, on hyvä jos saa edes suun vuoroa. ;) 

Kuten huomaatte, mulla on ollu tosi monen väriset hiukset.


Tällä hetkellä kuitenkin oon blondi.

Jos haluatte vielä tietää jotain mun perheestä, niin mulla on ns kaksi perhettä, koska mun vanhemmat ovat eronneet, kun mä olin 4-vuotias. En muista siitä oikein mitään, mutta siis mä asun äidin luona täällä Hämeenkyrössä ja mulla on täällä myös 11-vuotias pikkuveli, mutta meillä on eri isä. Sitten mulla on isoveli, joka kylläkin asuu jo omassa kämpässä, se on mua kaks vuotta vanhempi. Isän luona mulla on 7-vuotias pikkusisko, mutta meillä on eri äiti, hänen äitinsä on minun äitipuoleni. Mun isä asuu Lempäälässä ja käyn siellä niin usein kuin voin, nyt se vain on jäänyt tosi harvaksi, mutta aina voi parantaa! :) 

Nyt mä luulen että mun on aika mennä nukkumaan, koska mulla on huomenna työpäivä. Anteeksi tämä alkukankeus, mutta eiköhän se tästä ajan kuluessa. 

- Emilia :)


1 kommentti:

  1. ihana blogi.. jatka samaa mallia vaan :):) pitäiskö munkin.. toimis samalla vähä päiväkirjana :D ja noi sun kuvat <3 i love them ;D varsinkin sitä mnf kuvaa.. mistäköhän johtuu :D:D -Ida V.- ;´D

    VastaaPoista