lauantai 16. helmikuuta 2013

PENKKARIT '13

Moikka kaikille! :)

Torstaina se päivä sitten vihdoin koitti. Se, josta on haaveillu ala-asteesta lähtien kun sen hetkiset abit on tullu koululle heittään karkkia. Nimittäin penkkarit! Mun mielestä meidän penkkarit onnistu ihan täydellisesti ja meillä oli tosi kivaa! Meidän teema tänä vuonna oli Abimaatio, eli sai pukeutua perjaatteessa mikskä animaatio hahmoks tai disney hahmoks tahansa, paitsi ei pahikseks. Opettajat oli pahiksia. Aamusta mentiin koululle ja siellä oli ensin meidän abi-show ja sit kierreltiin hetki koululla heittelemässä karkkeja ja sit mentiin kattoon abi video auditorioon joka oli ihan huikee ! Iso kiitos Mikolle ja Joonakselle sen tekemisestä! Parasta koko touhussa oli ehkä se rekalla ajelu :D Oli ihan sairaan huikeeta. Käytiin sillä täällä molemmat ala-asteet ja sit vähän kierreltiin.
Koko touhu oli ohi puolen päivän aikaan ja tajusin todellakin että se oli siinä. Edessä on enää kirjotukset, mutta ei mitään yhteistä enää tolla porukalla. Vähän haikeeta..

Illalla mentiin sit vielä parin tytön kanssa Tampereelle syömään ja shoppaileen, ihan sen kunniaks et oppitunnit lukion penkillä on nyt ohi!!

Loppuun vielä kuvia tosta päivästä, hauskaa viikonlopun jatkoo kaikille! :)
Väsynyt Emilia kuittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti