maanantai 21. lokakuuta 2013

SYYSLOMA, part 2

Moikkamoi ! 

Tässä nyt tämä toinen osa mun syyslomastani!


Mutta nyt mun piti tulla kyllä kertomaan teille mun syyslomasta, joka alkoi mulla keskiviikkona. Keskiviikko päivän me vietettiinkin muuttohommissa aikalailla ja vähän tulevaa risteilyä fiilistellessä. Torstai-iltapäivänä me sitten lähdettiin ER-matkojen kautta Viking Gracelle syyslomaristeilylle. Oli kiva päästä näkemään se laiva ja muutenkin päästä laivalle, kun en oo ollu pitkään aikaan, ellei abiristeilyä lasketa. Meillä oli siis iltalähtö ja me mentiin Johannan ja Emilian kanssa kattomaan meidän hyttiä. Laittauduttiin vähän ja lähdettiin odottamaan Cheekin keikkaa joka alko kaheltatoista silloin yöllä.Odotettiin lavan edessä vähän reilu kaks tuntia ja se kaikki odottaminen oli taas sen arvosta. Oli kyllä niin hyvä keikka että mä tykkäsin! Kaiken huipuks mä sain Cheekin pyyhkeen! :D Keikan jälkeen me löydettiin muutama kaveri jotka oli samalla risteilyllä ja jäätiin sitten viettään iltaa niiden kanssa. Oli kyllä hauskaa, kiitos vaan kaikille! :) Nukkumaan mentiin vasta silloin, kun ensimmäiset meni aamupalalle ja me nukuttiin johonkin melkein yhteen asti. Sit lähdettiin kunnolla katsastaan laivaa, että mitä sieltä oikein löyty. Kierrettiin TaxFree jossa oli vaikka mitä ja käytiin syömässä yhdessä paikassa ja illalla me mentiin sit vielä karaokeen, jonne mäkin päädyin laulaan KaijaKoon Tinakenkätytön. 


- Emilia :)
2 kommenttia:

  1. tää oli todella kiva postaus ja muutenkin sun blogi on todella selkeä ja hyvällä tavalla yksinkertainen sekä helppolukuista:) pidän myös banneristasi! Tuon lukija palkin voisit nostaa hiukan ylemmäs:) Mutta pidän sun blogista tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Se lukija palkki onkin näköjään jääny muokkausten ohella alemmas, oon pitänyt sitä ylhäällä sen takia, että se olis helppo huomata! :) Mutta kiitos!

      Poista