torstai 21. marraskuuta 2013

Kaksi viikkoa!

MOIKKA! 

Mä kävin tänään Tampereella Paulan kanssa tarkotuksena ostamassa mulle ylioppilaslakki ja mekon kanssa joku huivi/bolero. Lakki löytyi heti ensimmäisestä kaupasta minne mentiin, mutta mekon kanssa sopivaa asustetta ei meinattu löytää millään! Menetin hermonikin pariin kertaa, mutta sain onneks aina kasattua itteni. Lopulta löydettiin just kiva huivi ja ostin sen, koska en jaksanut enää ettiä mitään! Se sopi kivasti mun mekon kanssa, näette sitten kun teen postausta mun juhlista! 

tre 005
Kengät/Skopunkten, Housut/Seppälä, Takki/Kirppis, Pipo/Glitter

tre 012


Päivän asuna mulla toimi mun luottohousut, jotka tosin kohta menee rikki! Täytyis metsästää uudet samanmoiset. Takin mä ostin viime talvena kirpparilta ja se on osottautunut kivaks kaupunkitakiks tai semmoseks jos menee johkin juhliin! Laukusta en muista mistä sen oon ostanut!! 

tre 002

tre 028

Ylioppilaslakki sopi paremmin kun hyvin mun päähän ja näytin vielä ihan ihmiseltäkin se päässä - odotin kauheempaa! Mutta saas nähdä sitten millanen kampaus me keksitään sen kanssa. Päivä oli ihan kiva, vaikka satokin lunta ja räntää ja kaikkee taivaan täydeltä koko päivän. Auto oli ihan luminen päivän päätteeks, mutta siitäkin selvittiin, hahah! Käytiin myös parilla kirppiksellä ja toiselta mukaan tarttui yks tollanen pieni reppu, mutta en jaksanut enää sitä alkaa kuvata, niin näette sen sitten jossain myöhemmässä postauksessa! Nyt mä alan väkertämään niitä mun kutsuja sinne juhliin, en oo vieläkään aloittanut niitä, O-OU! 

ps. Kysymyspostaukseen voi vielä heittää kysymyksiä, otan niitä mielelläni vastaan! Sinne pääset tästä :)

- Emilia :)

6 kommenttia:

 1. Kiva tää sun blogi! :)))))) Osaispa iteki kirjottaa tällästä.....

  VastaaPoista
 2. Believe IN your dreams*

  VastaaPoista
 3. Hei meillä on just samanlaiset takit! :) Itekki ostin omani kirpparilta, ja hyväksi olen sen todennu.
  -Maarinka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiva! Joo se on kyl kätsy tommosii kaupunkireissuihi tmv !! :)

   Poista