perjantai 15. heinäkuuta 2016

Yöllinen seikkailu

Kirjoitan puhelimella tällä kertaa, joten en osaa aavistaa minkälainen ulkoasusta tulee, toivottavasti jollain tapaa selkeä. Kirjoitusvirheitäkin saattaa mahtua mukaan, mutta ei anneta sen häiritä lukunautintoa

Kesä on lähtenyt käyntiin ja puoliväliä oikeastaan jo mennäänkin. Töitä on tullut paiskittua ja vapaapäiviäkin joukkoon on muutama mahtunut. Tällä viikolla vietin neljä vapaapäivää jotka tulivat tarpeeseen. Unirytmi siitä kärsi, minkä saatan tuntea huomenna nahoissani pitkän työpäivän lomassa. Työt maistuu hyvältä ja meillä on tänä kesänä tosi mahtava porukka, tykkään siitä. Edessä olisi neljä työpäivää, jonka jälkeen saa heittää aivot narikkaan ja antautua hyvän musiikin vietäväksi, sillä mä olen ostanut jälleen liput Tammerfesteille ja siellä ensi viikolla sitten tanssitaan jalkamme kipeiksi ja lauletaan äänet käheäksi, eikös sen niin pidäkin mennä? Tammerfesteiltä eniten odotan kenenkä muun kuin Cheekin keikkaa, mutta luvassa on myös paljon muita hyviä artisteja bändejä, kuten JVG, Vesala, Antti Tuisku ym. 


Ajattelin että olisin ehtinyt blogia kirjoittelemaan kesällä enemmän, mutta en tajunnut sitä että työnteko ottaa veronsa ja työpäivien jälkeen olen aivan kuittipoikki. Vapaapäivinä sitä tulee lähinnä vaan löhöiltyä eikä jaksa edes avata tietokonetta. Koitan parantaa tapani loppukesää kohden. Juhliakin tähän kesään on jo muutamat mahtunut. Serkkuni rippijuhlat kesäkuussa sekä pikkuveljeni rippijuhlat viime sunnuntaina. En jaksa niistä kasata erillistä postausta, mutta voin kertoa että sain loistavia kuvia molemmista juhlasankareista.

Syy, miksi kirjoitan postausta näin myöhään on todellakin se unirytmin sekoaminen. Huomenna (tai siis tänään) herätyskello soittaa ensimmäisen kerran 8:00 sillä 10:00 on oltava jo töissä. Ajatukset virtaavat yöllä paremmin (mistäköhän se johtuu?) ja tuntuu että joku muu olisi kirjoittanut tätä tekstiä kuin minä itse. Ei minulla sen erikoisempaa asiaa ole, toivottavasti saisin pian unen päästä kiinni. 

Hauskaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti