sunnuntai 12. elokuuta 2012

Hälsningar från Helsingfors !

HEIPODEI ! 

Täällä taas! Lyhyessä ajassa taas ehtinyt tehdä vaikka mitä! :) Perjantaina aamulla lähdin siis mun yhden kaverin kanssa kohti Helsinkiä ja siellä kohti Linnanmäkeä! Meidän onneks ei satanut vettä joten vietettiin siellä kiva päivä. Päivän kohokohtana ehkä oli ne lintsin laitemiehet + LINTSIPELLE !! <3


Käytiin myös lintsin yhteyden Sea Lifes kattelemas vähän kaloja ja sieltäkin löytyi yks huippu tyyppi! Se pälätti koko aika ja piti mua ja Janikaa ihan tyhminä.. No sit ku koko päivä oltiin kiljuttu ja hengailtu lintsillä ni päätettiin lopulta lähtee kohti mun serkkuja. Sitä ennen meidän piti suunnistaa takasin Pasilan rautatieasemalle ja sieltä valita oikee juna ja mennä Leppävaaraan.. Oli kyllä aika jännää mutta kyllä me selvittiin. Ku siitä ei vielä bussi lähteny niin päätettiin mennä Selloon vähän kierteleen ja katteleen mitä sieltä löytyis. Rahaa ainakin meni vaikka kerettiin oleen siellä vaan hetki. No lauantai päivänä me oltiin luvattu toimia lastenvahteina ja päivällä startattiin bussin nokka kohti Selloa, uudelleen, mutta kera kolmen pikku pojan. Oli aika hälinää, mutta bussissa jokanen poika istu ihan hiljaa ja katteli ikkunasta maisemia. Käytiin ostamassa leffaliput ( Ice Age 4, Mannerten mullistus ) ja sen jälkeen käytiin ostamassa jätskit primasta. Jopa se kassapoika nauro vähän mulle ja Janikalle, kun kaikki kolme poikaa meni kassahihnan viereen sille toiselle puolelle odottamaan jäätelöitä ja kun viivakoodi oli luettu, jätskit katos heti ja se poika sanokin että ''lähti kun kuumille kiville'' ja naurahti perään! :D 


Illalla me käytiin vielä poikien kaa tollasella pikku sillalla, kun ne tykkää heitellä siihen pikku puroon kiviä niin me päästiin sitten Janikan kanssa ottamaan vähän kuvia. ;) Ja vaikka Espoo onkin suomen toiseksi suurin kaupunki (?) niin myös sieltä löytyy samanlaisia peltomaisemia kuin täältä meiltä Hämeenkyröstäkin! 
Sattu kyllä just tosi ihanat ilmat tälle viikonlopulle, kun sielläkin vaan paisto aurinko ja taivas oli ihan sininen. Pikkusen viileä tuuli teki ilmasta vähän vilposen, mutta muuten kyllä oli aivan loistavat, VIIMEISET kesälomapäivät!! Huomenna pitäisi palata kouluun, joskin se on vaan lyhyt koulupäivä, mutta kumminkin. Arki alkaa ja toivottavasti viimeinen kouluvuosi alkaa nyt. 

Toivottavasti kaikilla oli hauska kesäloma ja ehti tehdä paljon kaikkea mitä halusikin tehdän! Etsikää koulumotivaatio jostain pian jos se on hukassa ja hukatkaa se vasta seuraavalla lomalla hetkeksi. 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 

- Emilia :)


2 kommenttia: