tiistai 21. tammikuuta 2014

Talvi

Moikkamoi!

Vihdoin tuli kunnon talvi, joka tarkottaa käytännössä sitä että mun auto ei lähde käyntiin!! No mutta tänään mä meen sitten ostamaan siihen uuden akun, koska se teki tota jo viime talvena.. Ehkä se ei vaan tahdo tehdä mun kanssa yhteistyötä. No mutta..Karkkilakkoa takana kaksi viikkoa ja yksi kokonainen päivä. Herkkulakkoa puolet vähemmän. Tää tekee vielä aika tiukkaa, ainakin mun unista päätellen. Oon nähnyt viitenä viimesenä yönä että oon syönyt jotain hyvää, karkista ja sipseistä aina muffinsi taikinaan asti. Ens yönä mä varmaan syön popcorneja.. Mutta niinkun jokku on mulle sanonut, niin tän pitäin muutaman viikon jälkeen alkaa helpottamaan. Jos pystyn olemaan tässä lakossa niin kauan! Joku multa kysyikin jo, kauanko aion lakkoilla. Mutta mun vastaus on vaan että ''niin kauan kun mä pystyn tähän''. 

Sunnuntaina täällä meillä oli tupperware kutsut jotka mun täti esitteli, niin mun serkku tuli sit samalla reissulla meille ja me suunnattiin sitten pihalle ottamaan kuvia. Aika nopeesti meillä kyllä tuli kylmä, niin ei saatu kun muutama hyvä kuva, mutta aina tyhjää parempi. ;) 
Ihan näin asiasta rasiaan musta tuntuu, että tästä vuodesta tulee ehkä yks parhaista. On tiedossa niin kaikkee jännää että en malttais millään odottaa. Mutta kerron niistä sitten lisää kun ne on varmoja. Nyt mä suuntaan itteni suihkuun ja ehkä vähän ajan päästä Tampereelle jos saan asiat sumplittua, tolla mun autolla kun ei nyt voi oikein ajaa, ettei se jätä mihinkään..

- Emilia :) 

4 kommenttia: