keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Luistelua

Moikka! 

Olin piiiitkästä pitkästä aikaa eilen luistelemassa parin kaverin kanssa koulun jäällä. Oli ihan sairaan hauskaa olla jäällä vaikka en mä mikään taitava luistelija ookkaan. Ensin otettiin vähän tuntumaa jäähän ja sitten alettiin pelata jääkiekkoa, tytöt vs pojat eli 2 vs 2. Ensimmäiset erät me oltiin aika huonoja Paulan kaa mut vika erä me melkein voitettiin! Mä oon ihan luminen kun kaaduin yhden kerran yhteen lumipenkkaan kun menin hakemaan kiekkoa! :D Ei onneks sattunut pahemmin! Luistelu oli ihan sairaan hauskaa, vaikka mun naama vähän jäätykin siellä. Pakko mennä vielä monta monta kertaa tänä vuonna!
Tänään mä kävin ostamassa itelleni kitaran joka oli ylppärilahja äidiltä mulle, näin myöhässä! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö! Kierrettiin neljä musiikkikauppaa ja vasta vikasta löyty semmonen minkä mä kelpuutin, hahah. Nyt mulla on sormet ihan hellänä kun oon koko illan vaan soitellu ja ihastellu tota! Huomenna jatkuu, musta tulee vielä huippu. ;) Kohta on taas viikonloppu ja mulla olis vaikka mitä juttuja, pitäis olla monessa paikassa yhtäaikaa enkä tiiä miten se tulee onnistuun. Täytyy nyt vielä suunnitella ja miettiä tarkkaan mitä teen. Olis koulutusta, lauluharkkoja, nuorteniltaa, treffejä kavereiden kanssa ja vaikka mitä muuta! 

Loppuun vielä pieni taidonnäyte mun luistelusta! ;) - Emilia :)

2 kommenttia:

  1. Minkä takia halusit kitaran? Taisiis osaatko soittaa sitä, vai halusitko ihan vaan huvin ja viihteen vuoksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin kitaran vaihtelun vuoksi kun aiemmin soitin viulua yhdeksän vuotta. Osaan ennestään soittaa vähän kitaraa, mutta haluan oppia lisää! :)

      Poista