maanantai 6. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet kujeet !

Niin kliseiseltä, kuin se kuulostaakin..

Mä aion ainakin tehdä tästä vuodesta paljon paljon paremman, mitä viime vuosi oli. Oon tehnyt uuden vuoden lupauksia, mitkä tosin alkoi vasta tänään koska perus arki, mutta yhtenä niistä mainittakoon karkkilakon. Tiedän, että jos alkaa lakkoilemaan niin varmasti tekee karkkia mieli. Mutta mulla se vaan on niin, että jos en jotain kiellä itseltäni kokonaan, menee se varmasti yli äyräiden ja homma kusee.

Uutena vuotena mä olin mun parhaankaverin kanssa Tampereella katsomassa ilotulitusta, jonka jälkeen tultiin meille. Syötiin ruokaa, katseltiin raketteja ja lopulta alettiin kattomaan leffaa. Yllätysyllätys, kaiken kesken mä nukahdin.

Uusista kujeista sen verran. Mä vihdoin uskalsin leikata mun hiuksia, mutten todellakaan niin paljon, mitä aluksi suunnittelin. Mua kaduttaa jo nyt että edes leikkasin, mutta saimpahan vähän kuolleita pois niin nää sais nyt luvan kasvaa vähän nopeempaa.
Muista uuden vuoden lupauksista sen verran, että mä yritän palata takaisin mun vanhaan treeni rytmiin. Kävisin salilla ja lenkillä mahdollisimman tasapainosesti ja säännöllisesti. Ai niin! Yhtenä mun tän vuoden tavotteena on todennäköisesti puolimaraton, joten juoksua mun täytyy harjoitella aika aktiivisesti. En tiedä vielä juoksenko yksin vai kaverini kanssa, juoksenko keväällä vai syksyllä, mutta olen päättänyt että sen haluan kokea! :) 

- Emilia


2 kommenttia: