lauantai 3. elokuuta 2013

EspooHelsinki2013

Taas on blogin puolella ollut vähän hiljaista, koska mä starttasin tiistaina extemporee mun kummipojan ja serkkujen luo Espooseen. Mun yks toisista serkuista oli menny sinne jo vähän aiemmin, niin siellä oli sit myös vähän sitä omanikäistäkin seuraa, vaikka meilläkin on ikäeroo 4vuotta. Oltiin aina päivät lapsenvahteina joka oli oikeesti tosi rankkaa kun kaksoset on nyt 5v ja Aatos on 7v, mutta hyvin me selvittiin ja päästiin aina välillä vähän tuulettaan itteemme. Tiistaina heti lähettiin poikien kanssa kirjastoon ja sielläpäin niiden kanssa selviskin koska siellä kirjastossa ei tarvinnut olla hiljaa, kun lasten puolella oli kaiken maailman eri pelejä biljardipöydästä pleikkari nurkkauksiin. Käytiin myös jätskillä kun oli ihan kiva ilma. Terhi tuli sit hakeen pojat sieltä kun se pääs töistä ja me jäätiin vielä Saran kanssa shoppaileen. En ostanut hirveesti mitään turhaa. Uudet mustat farkut kun mun lemppari farkut hajos vähän aika sit :( Ja sit ostin sellasen normi pitkähihasen.

Keskiviikkona aamusta oli taas luvassa poikien vahtimista. Aamupäivällä leivottiin suklaakeksejä ja sit sen jälkeen lähdettiin Oittaalle AngryBirds puistoon. Siellä oli ihan hirveesti ihmisiä, vaikka ei ollutkaan mikään maailman paras ilma, mutta onneks ei satanut vettä! Sit kun tultiin puistosta niin me lähdettiin Saran kans kattoon Helsingin mestat ja sit käytiin Tennispalatsissa leffassa kattomassa TheInternship. Se oli hyvä, mutta mulla meni puolet leffasta ohi, koska mä nukuin!! :D En vaan voi sille mitään että ne penkit on ihan törkeen mukavia ja pehmeitä! Selvittiin koko reissusta vaan vähän reilu kolmella eurolla. Mukaan ei tarttunut mitään ja oltiinki siitä ihan sairaan ylpeitä ettei tuhlattu rahoja. Oltiin sit serkuilla takas joskus vähä kympin jälkeen ja sit syötiin ja mentiin nukkumaan. Torstaina me ei keritty tekeen oikeen mitään ihmeempiä. Oltiin kotipihassa ja syötiin ja laulettiin singstaria. Iltapäivällä me lähettiin Saran kans sit Linnanmäelle ja oltiin siellä ihan tappiin asti. Oli ihan sairaan hyvä ilma ja seurakin oli parasta! Tänä vuonna kun en ollu vielä käyny yhdessäkään huvipuistossa niin oli sit senkin aika. Kyllä huomaa että on tulossa vanhaks, koska kun oltiin käyty vasta kolmessa laitteessa niin mulla oli jo vähän huono olo, mutta se meni sit onneks ohi kun vaan mentiin uudelleen ja uudelleen laitteisiin. Illalla myöhään mentiin sit takas serkuille ja pidettiin vielä pikanen London2014 ilta.
Perjantaina me vielä vahdittiin aamupäivä poikia ja käytiin skeittipuistossa skeittaamassa. Se oli oikeesti tosi kivaa, mäkään en kaatunut kertaakaan!! Iltapäivällä me sitte suunnattiin ittemme takas kotiin. Mä menin vielä illalla sit hämyvestareille, ja tänään olis tarkotus mennä uudelleen. 

Loppuun vielä muutama kuva ja sit toisten hommien pariin! 

- Emilia :)2 kommenttia: