perjantai 9. elokuuta 2013

TIMANTIT ON IKUSIA !Moikkelis mooi!! 

Tulin päivittämään pikkusen tänne blogin puolellekin kuulumisia. Viikko on menny mulla tooosi hitaasti, mutta eipä sillä niin väliä. Oon ehtinyt käydä salilla ja lenkillä ja muutenkin oon saanut enemmän semmosta omaa aikaa. 

Eilen olin kuitenkin Paulan kans melkein koko päivän. Ei tehty oikein mitään erikoista, kuhan hengailtiin ja sit illalla otettiin Minttu mukaan ja lähettiin mattorantaan kuvaan mulle uutta profiili kuvaa! HAHA. Paula on ihan sairaan hyvä ottaan kuvia, eikä se ota niitä sillain *räpsräpsräpsräps* vaan se ottaa tosi vähän, mutta nekin onnistuu.. ainakin joidenkin mielestä! Mä nyt satun oleen vaan aika vaativa itteni suhteen.. Ajattelin sit tulla julkaseen niitä tänne bloginkin puolelle, ettei tästä tuu ihan tylsää mustaa tekstiä vaan. 
Oli jotenkin aika tönkköö olla jossain kuvissa kun en tienny miten olla tms ja kädet oli koko ajan tiellä. Tää alempi kuva kuitenkin pääty sit mun profiili kuvaks, ja tykkään siitä itekin tosi paljon! Oli siellä kuvien joukossa muutama hassuttelu kuvakin, mutta en niitä kaikkia viitti tänne laittaa, hahah. Illalla sit vielä Paula tuli meille ja juteltiin vähän kaikesta - tai ainakin yritettiin jutella, mä kun en oo siinä niin kauheen hyvä, mutta onneks mulla on kuitenkin ihania ystäviä jotka on valmiita kuunteleen! <3 Vasta puolen yön jälkeen Paula lähtikin kotiin ja sit menin melkein jo nukkumaan, koska...

.. Tänään mulla oli työhaastattelu ja kävin sitä ennen vielä salilla aamulla. En meinannu eka millään jaksaa nousta, mutta koska oltiin sovittu se Mintun kans, niin kyllä mä sit sain itteni ylös ja kun menin ensimmäisenä puhelimella faceen niin muistin että CHEEK julkas tänään sen uuden biisin (mikä onkin tossa ensimmäisenä!). Se jotenkin avas mun hyvän päivän ja toivon että tää koko päivä onkin sitte yhtä hymyä vaan. Illalla olis tarkotus nähdä Millaa ja sit mennä pelaan futista kesän isoset vs. kesän riparilaiset, jos nyt saadaan joukkueet kasaan. Mutta mä oon vaan niin onnellinen (ainakin tällä hetkellä) niin mä vaihdan tästä nyt jonnekin muualle. Heippahei ja kivat viikonloput kaikille! 

~~ et voi pilata mun fiilistä millään, mullon kaikki hyvin tänää ~~

- Emilia :)

3 kommenttia: