keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Terveisiä sängynpohjalta!

Hellurei! 

Johan siitä on taas viikko kun viimeks kirjottelin. Vaikka eipä tässä oo mitään ihmeellistä kerinnyt tapahtuakaan. Alkuviikosta mulla alko kirpparipöytä täällä kirppiksellä, mutta toistaseks ainakin myynti on ollut.. noh sanoisinko että surkeeta! :D Menkää siis kaikki Kirpukkaan tonkimaan pöytää nro 38 !! 

Tällä viikolla oon myös ollut nyt joka päivä töissä talolla. Nyt kun on nää hiihtolomaviikot, niin talokin on auki viikolla. Perjantaihin asti kestää mun työputki ja sit on muutama vapaapäivä jolloin tapahtuu tooosi jänniä ja kivoja juttuja. Niistä lisää myöhemmin. Eilen kuitenkin tulin jostain kumman syystä kipeeksi ja nyt oon viettänyt sängyn pohjalla aina loppupäivän kun oon päässyt töistä. Viime yönä nukuin reippaat 10h unet ja tänä yönä ajattelin nukkua samanmoiset. 

Mun uusien silmälasien pitäis tulla tällä viikolla, mutta saapa nähdä. Toimituksessa on nimittäin kestänyt nyt 4 viikkoa! Viikoista tuli mieleen, kohta pamahtaa 7 viikkoa karkkilakkoa takana. Mä en olis ikinä uskonut, että pystyn olemaan näin monta viikkoa ja päivää ilman karkkia. Muita herkkuja menee sitten senkin edestä, mutta nyt yritän taas vähentää herkuttelua kokonaan. Liikunta on jäänyt viime aikoina tosi minimiin, koska nyt alko nää työt ja töiden jälkeen oon aina ihan puhki ja nyt sitten iski vielä tää flunssa, niin en halua ees mennä rehkimään mitään, että saisin tän taudin nopeesti pois! 

Nyt meen jatkamaan lepäilyä, ja palaan viimeistään ensi viikolla ! 

- Emilia :) 2 kommenttia: