keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kouluakouluakoulua.

Moikkamoi! 

Täältä koulutöiden keskeltä yritän pikasesti päivittää vähän kuulumisiani teille. Mun päivien aiheena on ( pitäis olla ) kaikki tekemättömät koulutyöt. Huomis aamuks pitäis olla tehtynä kaks ruotsin kirjotelmaa, joista toiseen oon saanu sepustettua sentään jotain, ja toinen paperi ammottaa tyhjyyttään. En vaan yksinkertasesti jaksa keksiä siihen mitään. Venäjästä pitäis kirjottaa puhe loppuun ja opetella kauhee kasa uusia verbejä ja niihin liittyviä lauseita, sillä verbikoe on perjantaina. Äidinkielen vastausteksti pitäis olla valmis perjantaina... 

kuva täältä

Vaikka mulla ei edes ookkaan paljoo tunteja viikossa niin silti tuntuu jotenkin hirveen raskaalta. Hyppytunnit yritän saada tehtyä noita töitä, mutten vaa saa otettua itteeni niskasta kiinni. Tähän on nyt tultava muutos. Enään pari kuukautta koulua jäljellä, mun on jaksettava. Ens viikon perjantaina meillä on onneks koulussa liikuntapäivä, pelataan norsupalloa ja sählyä, niin tulee ees vähän jotain muutosta näihin tylsiin ja masentaviin koulupäiviin. Viikonloppusinkin saa onneks relata. Ny kun niihinkin tuli muutoksia niin paljon! :) 

kuva täältä
Nyt aamuisin on ihan kamalan vaikeeta herätä, koska pihalla on vaan entistä pimeempää ja sängyssä on pehmeetä, niin jotenkin tuntuu vaan siltä että vasta ku oisin nukahtanut, niin täytyy jo nousta ylös kouluun. Tässä hyvä esimerkki eiliseltä: herätyskello soimassa 7:40. Torkutan yleensä 5min jonka jälkeen nousen ylös. Eilis aamuna en kuitenkaan herännyt. Äiti oli laittanut viestiä kahdeksalta että enkö jo herää. En ollut herännyt tohonkaan viestiin. No, kun heräsin ja katoin puhelimen kelloo tuli fiilis : WTF !! Kello oli 8:20 ja koulu alkais 8:30. No, salamannopeesti nousin ja vaihdoin vaatteet, laitoin takin ja kengät jalkaan, otin auton avaimet käteen ja menin pihalle. Huomasin että mun auto oli lumessa. Äkkiä siinä sitten pikanen auton puhdistus ja nopeesti kouluun. En myöhästynyt (!!!) vaan ehdin tunnille juuri ajoissa. Kun pääsin kouluun, rupesin ajatteleen että miks mä en jäänyt nukkuun. Yks äidinkielen tunti sinne tänne... Noh, menin ja sille ei voi enää mitään.

kuva täältä


Nyt kuitenkin yritän saada tehtyä noita kirjotelmia sun muita ja sit yritän mennä ajoissa nukkumaan. 
Hauskaa loppuviikkoo kaikille! 

- Emilia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti