perjantai 5. lokakuuta 2012

Yes, it's Friday!

MOIKKA! :)

~ Eikö opiskelu ja sen jatkuva harjoittaminen olekin hauskaa? ~

En oo kirjotellu pitkään aikaan, mutta jotenkin tuntuu että koulu vie vaan voimia. Vaikka olikin koeviikko ja vaan kaks koetta joista tein oikeesti vaan toisen, niin silti tuntuu siltä että oon ihan poikki. Kirjotukset on nyt onneks tältä syksyltä ohitte, mutta keväällä odottaa vielä kolme ainetta ainakin... Täytyy kerätä huimasti motivaatioo jotta sais semmosia arvosanoja mihin ois ite tyytyväinen. Nyt alko uus jakso, ja oon jo nyt niiin tylsistynyt tän kanssa, mutta pakko vaan jaksaa! Onhan tän koulun ympärilläkin onneks kaikkee muuta kuten harrastukset, ystävät ja semmoset, mutta koulua on vaan liikaa - mun mielestä :D. 

kuvat: täältä

Olihan meillä koeviikon aikana kisat, joissa tultiin kolmansiks, olin töissä ja kävin pikasesti iskällä. Oli harjotuksia, näin kavereita, olin shoppailemassa ja vaikka mitä. Kyllä sitä muutakin aikaa oikeesti löytyy ja silloin kaikki on hyvin, mutta en vaa tiiä miks koulu tuntuu nyt niin raskaalta. Ehkä siks, että kun tulee syksy niin päivät vaan pimenee ja on muutenkin synkkää nii mielikin muuttuu ihan synkäks! No, mutta onneks on oikeesti niitäkin päiviä jolloin tuntuu että kaikki menee iha nappiin. Niinkun tuntu että eilinen oli tosi kiva päivä koska a) mä sain VIHDOIN AJOKORTIN <3 !! ja b) pääsin ruotsista läpi, vaikka olin ihan satavarma etten tuu pääseen, koska koe tuntu niin vaikeelta. Olin jo hetken siinä toivossa jopa että koeviikko loppui, mutta mullahan on vielä yks koe edessä ens viikolla... ja oon lukenut niin hurjat 14sivua.. Ehkä mä vielä kerkeen..

Tää on niin joka jakson alussa oleva tunne, kuinka oikeasti yrittää panostaa mutta se ei ikinä tapahdu loppuun asti, ehkä pari ensimmäistä päivää, mutta sit se loppuu..


Huomenna olis tarkotus lähtee hyvän ystävän kanssa ideaparkiin vähän shoppailemaan ja tietysti autolla, toivottavasti selvittäisiin ehjin nahoin sinne ja takasin eikä sattuis mitään kolareita eikä mitään! :D Kirjottelen sit siitä reissusta lisää ja kuvailen ostoksia kunhan selviän sieltä siis ensin kotiin. Nyt pian alkaa salkkarit, joten palaillaan! :) Hyvää viikonloppua kaikille!

- Emilia :)

1 kommentti: