sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

JUHANNUS2013

Moikkataas! 

Juhannus oli ja meni. Mun juhannus suju selvinpäin, tälläkin kertaa. Aika samoissa meiningeissä mentiin kun viime vuonnakin, paitsi tänä vuonna ei tarttenu hyvästellä ketään joka olis lähössä vaihtoon - onneksi! Mentiin mummulaan, jonnekka tuli myös muitakin serkkuja, mm. Sara (jonka blogiin pääsette tästä). Jäin sitten juhannusaattona mummulaan yöks Saran kans, pystytettiin teltta ja yövyttiin siellä. Tosin, teltassa me kerittiin olemaan ehkä joku kolme tuntia, kun alko kamala ukkonen ja siirryttiin sit sisälle nukkumaan. En muuten muista, koska viimeks olisin nukkunu teltassa, mutta se oli hauskaa! 


Lauantai-aamuna mä lähdin pirteenä väsyneenä töihin. Luvassa olis seisoskelua. Onneks Sara ja kumppanit tuli päivällä moikkaan, niin sai aikaa vähän nopeemmin kulumaan. Sit töiden jälkeen minä tyhmä lupauduin meneen kuskiks mun tädeille, kun ne halus mennä tanssimaan Mahnalan lavalle. Mikäs siinä sitten, ei siinä muuta, mutta tänään oli taas luvassa töitä, vieläpä 8h. Sain onneks nukuttua vähän paremmin kun edellis yönä, mutta silti oli tuskaa nousta tänä aamuna ja vaivautua töihin. Onneks oli kiva ilma ja aikakin kulu suhtkoht nopeeta.

Kuva otettu puol kaks yöllä XD silmät ristissä.Tänään illalla käytiin järvenkylän rannalla serkkujen ja tätsyjen kanssa pikaseen illalla ja kävin heittämässä sit vielä juoksulenkin. Vasta aloin kunnolla juoksemaan ja tänään juoksin jo 6km ilman taukoja tai kävelyä - vitsit mikä voittajafiiliis!! Huomenna meen töihin, mutta onneks vasta iltaan niin saa nukkua aamulla pitkään. Huomisen jälkeen vielä kaks työpäivää ja sitten neljä vapaata <3Nyt meen vielä iltapalalle ja sitten nukkumaan kun kerrankin saa nukkua pitkään!! Toivottavasti teilläkin oli hauska ja kiva juhannus :)

- Emilia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti