tiistai 8. joulukuuta 2015

Teidän vuoro!Paluun kunniaksi teen uudelleen kysymyspostauksen. Edelliseen postaukseen sain paljon kivoja kysymyksiä, ja toivon että myös tähän esitätte mieltä askarruttavia kysymyksiä, mitä haluaisitte tietää minusta tai minuun liittyen. Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin. Olisi kiva vaikka et yleensä jättäisi kommenttia, niin nyt esittäisit edes yhden kysymyksen. En tahdo asettaa kysymysten laitolle mitään viimeistä päivää. Vastaan sitten kun kysymyksiä on riittävästi, joten sitäkin suuremmalla syyllä jos haluat että vastaan kysymykseesi, levitä sanaa ja kysy!

Te, jotka ette osaa jättää kommenttia, se on yksinkertaista. Kirjoitat vain haluamasi kysymyksen kommenttikenttään ja jollei sinulla ole google-tiliä, valitse ''nimetön'' jolloin en tiedä kuka kysymyksen on lähettänyt. Jos tahdot että tiedän kuka kysyy, laita vaikka jokin nimimerkki mistä tunnistan sinut. Eli nyt myös sukulaiset ja kummin kaimat esittämään kysymyksiä! 

Tahtoisin vastata kysymyksiin videon muodossa, joten toivottavasti laitatte kysymyksiä tulemaan! 

- Emilia 

11 kommenttia:

 1. Kerro sun luokasta :)

  VastaaPoista
 2. Kerro mieleenpainuvin muistosi peruskoulu ajoiltasi? :)

  VastaaPoista
 3. Voisitko kuvitella rakastuvasi naiseen? Rakastutko siis ihmiseen sinänsään ilman merkitystä kumpaa sukupuolta edustavat vai oletko 100% hetero

  VastaaPoista
 4. Kuka supersankari olisit?

  VastaaPoista
 5. Tapailetko ketään tällähetkellä? Kuvaile unelmatreffisi? :)

  VastaaPoista
 6. Millanen olit teininä? Millasen muodonmuutoksen oot tehny? Missä päälavalla oot laulanu? 3tyyli idolia? Kerro kymmenen hassua/outoa faktaa mitä moni ei tiiä susta? Tee kämppä esittely? Oot tosi ihana persoona :)

  VastaaPoista
 7. Mielipide asuntolaporukasta? T: asuntolatoverit

  VastaaPoista
 8. Millainen mies saa sinulta jalat alta?

  VastaaPoista
 9. Unelmaduuni kun valmistut? seurakunta? päiväkoti? joku muu?
  Mitä sait joululahjaksi?

  VastaaPoista
 10. Ihminen johon haluaisit tutustua paremmin?

  VastaaPoista