perjantai 25. joulukuuta 2015

Vuosi 2015

Ajattelin tehdä tällaisen peruspostauksen mitä nyt on näkynyt muutamissa blogeissa, eli katsaus tähän vuoteen. Katselin kuviani ja huomasin, että kamera ei ole kulkenut matkassani niin usein kuin edellisvuosina. Suurin osa on puhelinkuvia, mutta alkuvuoden tapahtumista en kuvia juurikaan löytänyt. Vuosi tuntui menevän todella nopeasti ja pian onkin vuosi 2016. Tulevalle vuodelle ei ainakaan vielä ole hirveästi suunnitelmia, mutta uskoisin että ensi vuodesta on tulossa parempi ;) 


Viime vuoden tammikuussa tehtii parin kaverin kanssa reissu Lempäälään Uusi Alku tapahtumaan, jonne on tarkoitus lähteä myös ensi vuonna. Reissu oli erittäin onnistunut, hyvää musiikkia ja hyviä kavereita. Tykkään myös siksi käydä Uudessa Alussa, koska silloin näen muutamia Lempäälän kavereita, joita en näe muuten ollenkaan.

Helmikuusta en löytänyt kuvia.. Kävin silloin pikkusiskoni kanssa teatterissa katsomassa Pekka Töpöhäntää, ja voi että silloin tuli ikävä takaisin näyttelemisen pariin. Harrastin näyttelemistä kuusi vuotta ala- ja yläaste aikana, mutta lukion aloittaessa lukio vei voiton. Olin myös lastenleirillä apuohjaajana. Kävimme katsomassa myös perheen kanssa Tampereen komediateatterissa Kyllä Isä osaa-näytelmän - se oli hauska! Tein myös silloin toisen viikon työssäoppimisestani. 

Maaliskuu oli melko rauhallinen kuukausi. Kävimme koulusta katsomassa Turun Nuori Teatterissa Pelastakaa röllimetsä näytelmää. Olin myös keräämässä Hämeenkyrössä yhteisvastuu keräystä. Maaliskuun lopussa alkoi myös työssäoppiminen päiväkodissa. Huhtikuussa olimme kaverini kanssa katsomassa Tampereella HalooHelsinkiä. Olin myös koko huhtikuun täällä Hämeenkyrössä, sillä työssäoppiminen kesti kuusi viikkoa. Hämeenkyrön seurakunta järjesti myös nuortenleirin huhtikuussa. Silloin juhlimme myös pikkusiskoni 10-vuotis syntymäpäiviä. Olin myös katsomassa kaverin kanssa Ti-Ti Nallen konserttia Ikaalisten kylpylässä. 

Toukokuu olikin melko jännittävä kuukausi. Työssäoppimisen näyttö ja sen arviointi sekä elämäni ensimmäinen puoli maraton. Näyttö meni jännityksestä huolimatta todella hyvin, eikä se puoli maraton mitenkään huonostikaan mennyt, verraten harjoittelumäärääni. 


Kesäkuussa alkoi vihdoin kauan odotettu kesäloma ja kesäloman suunnitelmat! Vietin aikaa kavereiden ja sukulaisten kanssa, kävimme valokuvaamassa ja pidimme hauskaa. Juhannuksen vietimme sukulaisten kesken meidän mummulassa. Kesäkuussa juhlistettiin myös kaverini syntymäpäiviä, ja vaikka aluksi näytti siltä että en töiden osalta voi synttäreille osallistua, niin lopulta asiat kuitenkin järjestyivät ja pääsin syntymäpäiville.Heinäkuussa oli vihdoin kauan odotetut Tammerfestit ja mun koulukaveri tuli meille muutamaksi yöksi. Päästiin todellakin tuulettumaan ja pitämään hauskaa. Tammerfestit oli kyllä kokemisen arvoinen asia, ja vaikka asunkin näin lähellä Tamperetta, en ikinä ennen ollut käynyt kyseisillä festareilla. Ensi vuonna ajattelin kuitenkin suunnata itseni sinne uudelleen. 

Heinäkuussa myös pääsin pitkästä aikaa häihin. Toimin häissä monessa eri roolissa, pääasiassa kuitenkin valokuvaajana. Jännitin sitä paljon, sillä en todellakaan ole mikään ammattilainen kuvien otossa, mutta onneksi kuvat onnistuivat silti hyvin! Esitin myös muutaman laulun häissä.Elokuussa juhlistimme tätini 40-vuotis syntymäpäiviä hyvässä seurassa. Oli mukavaa ohjelmaa, paljuilua, juomista, syömistä ja kaikkea muuta. Pääsin sielläkin esiintymään, sillä ''annoin'' tädilleni syntymäpäivä lahjaksi laulun! Säestin itseäni kitaralla ja lauloin Haloo Helsingin kappaleen Kuussa tuulee. Elokuussa vielä ennen koulujen alkamista päätimme lähteä kahden koulukaverini kanssa linnanmäelle. Onneksi sää oli todella hyvä!


Syyskuussa juhlimme taas! Serkkuni täytti 1vuotta. Kakku näytti herkulliselta, vaikka en sitä päässytkään maistamaan. Teimme koulusta retken, joka oli osa yhtä kurssiamme. Retkeilimme koko päivän ja valmistimme itse itsellemme ruuat retkikeittimillä pienissä ryhmissä. Kävimme elokuvissa katsomassa Inside Out-mielen sopukoissa joka osoittautui todella hyväksi. Syyskuussa myös minulle tuli ikää lisää, 21! 


Lokakuussa asuntolassamme järjestettiin disco, joista tuo vasemmalla oleva ylin kuva. Lokakuussa alkoi myös työssäoppiminen seurakunnassa, joka meni myös todella hyvin! Näin myös pitkästä aikaa ystävääni Janikaa, kun matkasimme Helsinkiin ja menimme tapaamaan Cheekkiä, voi sitä ilon ja tärinän määrää!! Lokakuussa kävimme myös katsomassa HalooHelsinkiä loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla kahden serkkuni ja tätini kanssa, jonka jälkeen suuntasimme Helsingin yöelämään, ensin karaokebaariin, ja sitten vain istuskelemaan, sillä joka puolelle oli kauheat jonot! Marraskuussa teimme seurakuntamme kanssa reissun Turkuun Maata näkyvissä-festareille. Luvassa oli jälleen kerran hyvää musiikkia ja ystäviä! Pääsin myös ensimmäistä kertaa kokeilemaan sumopainia, mutta se ei ollut niin hauskaa kuin olin kuvitellut sen olevan. Festareiden jälkeen olikin taas aika palata takaisin kouluun..


Joulukuuta en tähän jaksa kirjoittaa, sillä sehän ei ole vielä edes kokonaan ohitse! Toivottavasti muilla oli myös antoisa vuosi. Huomasin, että kävin tavallista enemmän keikoilla ja teattereissa. Toivottavasti sama tahti jatkuu ensivuonna! 

Oikein mukavaa joulua kaikille ja rauhallista uutta vuotta 2016!


ps. käykäähän vielä heittämässä lisää kysymyksiä kysymyspostaukseeni, jonne pääset tästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti