keskiviikko 19. joulukuuta 2012

191212

Jee, mulla alko tänään joululoma!! Tai olis huomenna vielä koulupäivä, mutta mä en mee kun koulu alkais muutenkin vasta yhdeltä ja silloin siellä aletaan kai kattomaan jotain leffaa, niin mielummin jään sitten kotiin kun että menisin sen takia kouluun. Lauantaina otan suunnaks mennä mun iskälle joulunviettoon ja maanantaina onkin sitten jo jouluaatto! Apua. Mutta nyt yhden anonyymin kommentin pyynnöstä kerron vähän teille että:

Millaista liikuntaa harrastan? 

Mähän siis oon nyt harrastanut cheerleadingia puolitoista vuotta ja mun mielestä se on ollu ihan huippukivaa! Meillä on mahtava joukkue ja mahtavat valkut. Me reenataan kaks kertaa viikossa, mutta nyt ilmeisesti meille tulee kai vapaaehtoinen akrokerta, mutta en oo varma kuinka usein se tulee oleen. 
Cheerleadingia aiemmin harrastin jalkapalloo ties kuin monta vuotta. Sekin oli kivaa, mutta sitten alko lukio, eikä se enää tuntunut ihan mun jutulta ja halusin sitten kokeilla jotain uutta. 

Nyt cheerleadingin lisäks mä käyn kuntosalilla (ihan kuntosali kuntosalilla ja erilaisilla ryhmätunneilla) väh. 2krt/vko ja lenkkeilen. Näin talvemmalla en niinkään tykkää hirveesti juosta tuolla pihalla kun on kylmä, koska mulla on astma ja pakkasen takia alkaa ottaan tosi helposti henkeen. Kesällä se on kivaa. Käyn myös koirien kanssa lenkillä, ja sekin on kivaa. Jos ei tahdo mennä lenkille yksin niin silti aina löytyy joku lenkkikaveri, vaikkei koirien kanssa voikkaan puhua, mutta silti. 

En kyllä tiiä mitä tekisin ilman liikuntaa. Se on niin hyvä stressin purkukeino ja ainakun ärsyttää voi lähtee joko salille tai lenkille purkaan ärsytystä. Napit korville, lenkkarit ja juoksuhousut jalkaan ja lenkille mars. Se liikunnan jälkeinen tunne on jotain sanoin kuvaamatonta. Siitä tulee niin hyvä fiilis! 

Nyt ei tuu mieleen ainakaan mitenkä muuten harrastaisin liikuntaa tai mimmosta liikuntaa harrastaisin. Tykkään aika paljon kaikesta. Paitsi on myös semmosia mistä en tykkää. Nimittäin eilen olin zumba ryhmätunnilla easyfitillä, ja huomasin ettei se kyllä ainakaan ollu se mun juttu, vaikka tykkäänkin tanssista. Se oli jotenkin ihan erilaista mitä olin kuvitellut, mutta tulipahan sitäkin nyt kokeiltua. 

Nyt hauskaa alkavaa lomaa kaikille

- Emilia :)

2 kommenttia:

  1. Onko sulla joku saliohjelma tuolla, vai teetkö aina fiiliksen mukaan? Ja millaisia kokemuksia sulla on tosta Easyfitistä, itsekin harkinnut sinne liittymistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo mitään tiettyä saliohjelmaa, mutta mulla on ne tietyt jutut mitä aina siellä teen.. Ja tällä hetkellä tähän asti on vaan hyviä kokemuksia. Ei oo liikaa porukkaa ollu reenaamassa ainakaan silloin kun mä siellä oon sattunut olemaan ja ryhmäliikuntatunnitkin on suurimmaks osaks ollut hyviä! :) Kysy toki jos vielä on jotain, yritän parhaani mukaan osata vastata.

      Poista