torstai 6. joulukuuta 2012

Winter is here !

Kuten kaikki on jo varmaan huomannutkin, niin lunta on vihdoin satanut. En oo vaa saanu itteeni raahattua pihalle kuvaileen kun nytkin on ollu niin kovia pakkasia ja tulee pimeetä jo tosi aikasin. Tänään lähin sitten mummulle ja otin kameran mukaan, mutta oli jo melko pimeetä ni tuli ihan tyhmiä kuvia. Näin myös piiiitkästä aikaa Espoon serkkuja! 


Mä ite henkilökohtasesti en hirveesti tykkää talvesta. Onhan se kivaa kun on lumen kanssa vähän valosampaa kun jos sitä ei ois, mutta kun aina on niin hurrjan kylmä. Pitää pukee ihan liikaa vaatteita että ulkona pärjäis, ja sitten ei oikein kyllä osaakkaan pukeutua oikein. On se kivaa vaihtelua kesään, ja talvella ei myöskään oo mitään itikoita, mutta en silti tykkää!


Eilen olin vähän juhlimassa kavereiden kanssa Venttiilissä, ja oli kyllä ihan mukavaa. Juttelin tooosi kauan yhen ''vanhan kaverin'' kanssa ja oli kyllä kivaa, kiitos Emilia(jos tätä luet!). Oltiin ensin aluks Eerikan kanssa täällä meillä ja katteltiin perjantain salkkarit ja sitten vanhoja salkkareita ku ei keksitty mitä oltais tehty, syötiin ja otettiin kuvia. Oli kyllä kivaa ja voisin pian ottaa omasta puolestani ainakin uusiks ;) . Nyt pitäis jaksaa huominen koulupäivä ja sit alkaa viikonloppu!! Ei mitään erikoisempia suunnitelmia oo (ainakaan vielä) mutta varmaankin mä teen sit jotain koulujuttuja tms. Tylsäkö? Kyllä mä oon menossa mukana jos joku semmosta ehdottaa tai porukkaa on jossain! 


Nyt pitäis vielä tehä huomiseks äikän essee-teksti, mutta taidan päättää oman palautuspäivän ja tehdä sen myöhemmin. Nyt meen yrittään nukkumaan! Hyvää yötä kaikille! 

- Emilia :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti