torstai 9. toukokuuta 2013

Jännittää!

Moikkamooi!

Taas muutama päivä vierähtäny. Pääsykokeet oli siis tiistaina Tampereella. Kirjallinen osa. Oli kyllä mun mielestä aika vaikee, että tuurilla saatan päästä kakkosvaiheeseen. Vissiin 27.5. tulee sitten sen tulokset että ketä pääsee jatkoon. YO-kirjotusten tulokset tulee VIIMEISTÄÄN 25.5. joten niitäkin joutuu viel jänskää. Mua jää kyllä tosi paljo harmittamaan jos en saa sitä lakkia nyt keväällä. Tän hetkisten arvosanojen perusteella en siis oo sitä saamassa, joten oon asennoitunut ihan siihen, että sitähän ei nyt keväällä sitten tule. Mielummin näin päin, kun että luottaisin siihen että pisteet nousee ja sitten pettyisinkin. Mutta että kun kompensaatio pisteetkään ei riittäis sitä äikkää kompensoimaan. Se jäis YHDESTÄ PISTEESTÄ kiinni. Ei voi olla oikeesti totta. Yhestä pisteestä. Niinku saattaa jäädä nyt tää äikkä näin ihan läpipääsyynkin yhdestä pienestä pisteestä. Ihan oikeesti. 


Nojoo. Syksyllä kyllä sitten viimeistään sen lakin itelleni hommaisin, kun ei tarvis keskittyä kun siihen äikkään sit vaan, mutta kyllä se harmittais pitää juhlat vasta itsenäisyyspäivänä, kylmäähän silloin on. Kaikki kaverit saa lakin nyt keväällä, et oishan se tosi tyhmää. Mutta minkäs teet kun itekin on niin tyhmä XD. Nyt vaan kaikki pistää kädet ristiin ja peukut pystyyn ja ihan oikeesti toivotaan todellakin sitä parasta ja pelätään pahinta! 

Eilen oli myöskin ihan tajuttoman ihana ilma, ja rentouduin vaan kotona ja otin trampalla arskaa ja sain jo pienet rajatkin <3 Lisää vaan aurinkoisia päiviä niin sais vähän rusketusta iholle.



Nyt suuntaan itteni nukkumaan, koska meen aamulla salille ja illalla on tiedossa seurakunnan porukan kanssa megazone reissu, joten 


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! 

- Emilia :)

4 kommenttia:

  1. "Kaikki" kaverit ;)Mut ihana oot! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mietin eka et kirjotanks susta mut en ny kirjottanu . :D mut jos sä et ookkaa mun kaveri vaan ystävä ;)

      kiitos samoin, sä oot myös ihana <3

      Poista
  2. teee taas videopostaus!!!! :)

    VastaaPoista