tiistai 14. toukokuuta 2013

Summer day

Moikkelismoi! 

Tänään oli ihan tajuttoman ihana ilma aamupäivällä ja niimpä mä suuntasin itteni takapihalle ottamaan aurinkoa. Viltti ja tyyny - that's it. Oli mukava vaan kölliä ja miettiä maailman menoo BIKINIT päällä. Oikeesti oli niin lämmin, ehkä vähän jopa kuumakin. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee. 

Iltapäivällä mä sit lähdin Idan kanssa pyöräileen semmoset reilut 11km ! Huh, se fiilis sen jälkeen. En eka meinannukkaan jaksaa lähtee, mut ajattelin, et koska me sovittiin se jo aiemmin, niin mähän meen - ja onneks menin. Sit kun tulin kotiin, ajattelin että nyt voin huilata hetken ennen kun näen Maria, mutta siltä olikin tullut viesti että lähetäänkö lenkille! :D Mikäs siinä. Hörpääsin lasin vettä ja melkein jatkoin sit matkaani Marille. Käytiin reilu 6km kävelemässä ja sitten lähettiin Lietsuun - siitä ei sen enempää !! 

Mut oli kyllä mukava päivä kun oli jotain tekemistä, mutta myös sitä omaa aikaa. Nyt alan kattomaan salkkareita, koska ne jäi multa tänään välistä. Hauskaa viikkoo kaikille! 

ps. Uutisissa luki, että uusien ylioppilaiden nimet julkaistaan 17.5. !!! Peukut pystyyn ja kädet ristiin että just MUN nimi olis siellä listalla! 

- Emilia :)


2 kommenttia: