lauantai 25. toukokuuta 2013

Make-up & friends

Moikkelismoi! 

Pikapostaus, ennenkun lähden mun kummipojan ja serkun synttärikahveille! 
Olin eilen siis siellä Tampereella mun kaverilla kun sillä oli jokin koenäyttö ja se teki siis mulle meikin ja kampauksen. Oli hiukan outoa kattoa itteään peilistä, koska mä en todellakaan meikkaa usein, mutta ne meikit oli ihan kivat ja hiuksetkin oli ihanat! Sit kun saatiin kampaus ja meikki valmiiks, niin mä kävin ostamassa mun kummipojalle synttärilahjan (joka on muuten ihan paras!), jonka jälkeen mentiin Jennin kanssa käymään syömässä. Sit lähdinkin kotiin, kun illalla mentiin vielä porukalla särkijärvelle.
Särkijärvellä oli ihan sairaan kivaa. Pelattiin porukalla jalkkista (<3) ja ultimatea mut se oli vähän tylsempää, vaikka mun joukkue taiskin voittaa molemmat matsit. ;) Saunottiin, UITIIN! (kyllä, minä kastoin talviturkin, tosin en sukeltanu mutta kastoin kumminkin. Viime vuonna sen kastoin vasta heinäkuussa ja sekin oli pakosta koska mut työnnettiin järveen!) grillailtiin, laulettiin, syötiin ja pidettiin muuten vaan hauskaa. Sit kun ilta oli ohitte, niin me lähdettiin Marin ja Mintun kanssa ajeleen ja voi että kun pihalla oli hieno täysikuu, niin mentiin sitten kuvaileen sitä eripaikoista ja oli ihanaa vaan jutella ja olla.

Illalla tulee todennäkösesti vielä toinen postaus noista synttäreistä, mutta tässä nyt pikapostaus. Loppuun vielä kuvia! :)

- Emilia :)2 kommenttia: